Pretty little liars » 3.07 Crazy » Synopsis

22. července 2012 v 12:41 | Catheline |  Pretty Little Liars » 3rd Season » Synopsis
Když Hannina situace vypadá hrozně, musí se lhářky obrátit na Monu. S novým důkazem v Alisonině případu a po návštěvě detektiva Wildena, se Hanna obává, že se to na ni snaží "A" hodit. S narůstající paranoiou se Aria rozhodne, že bude odpovědi hledat u Mony, a tak pomůže Hanně. Ale je Aria připravená čelit svému bývalému trýzniteli, a hlavně, je Mona připravena dát Arii odpovědi, které lhářky zoufale hledají? Mezitím, do Rosewoodu přijíždí někdo z Aliiny a Jasonovy minulosti a vzbuzuje zájem dívek.

 

Pretty Little Liars » 3.09 The Khan Game » Episode Stills

21. července 2012 v 21:45 | Catheline |  Pretty Little Liars » 3rd Season » Episode Stills
...........................................................................................................
Gallery Link:
Pretty little liars » 3rd Season » Episode Stills » 3.09 The Khan Game {10x}
...........................................................................................................


Pretty little liars » 3.08 Stolen Kisses » Episode Stills

21. července 2012 v 21:40 | Catheline |  Pretty Little Liars » 3rd Season » Episode Stills
...........................................................................................................
Gallery Link:
Pretty little liars » 3rd Season » Episode Stills » 3.08 Stolen Kisses {14x}
...........................................................................................................

 


Pretty little liars » 3.07 Crazy » Episode Stills

21. července 2012 v 21:29 | Catheline
...........................................................................................................
Gallery Link:
Pretty little liars » 3rd Season » Episode Stills » 3.07 Crazy {10x}
...........................................................................................................


Dovolená 8. - 15. 7.

8. července 2012 v 9:21 | Catheline |  Website » Site News

Nadpis článku hovoří jasně :D v termínu 8. - 15. 7. jsem na dovolené. Za pár hodin odjíždím a nemám ještě ani zbaleno :D Na blogu budu aktivní až od pondělka 16. Dřív se na PC nedostanu. Mějte se tu hezky :)

Pretty Little Liars » 3.05 That Girl is Poison » Canadian Promo & CZ překlad

5. července 2012 v 11:27 | Catheline |  Pretty Little Liars » 3rd Season » Promos

Emily: Co to je?
Spencer: Pouštějí Garretta.

PRETTY LITTLE LIARS JSOU ZPĚT V ÚTERÝ 10. ČERVENCE

Jenna: mám narozeniny.

Aria: Proč pouštějí Garretta ve stejnou noc jako je Jennina párty?

JENNINY NAROZENINY MÁ VŠECHNY NA OKRAJI

Spencer: Co to ksakru je?
Jenna: Cítím se mnohem bezpečněji, když určuju, co se se mnou děje.

PROTOŽE NEMŮŽETE HLÁSKOVAT PÁRTY BEZ "A"

Bývala jsi lepší lhářka.

PRETTY LITTLE LIARS E VRACEJÍ 10. ČERVENCE

Pretty little liars » 3.04 Birds of A Feather » Music

29. června 2012 v 13:07 | Catheline |  Pretty Little Liars » 3rd Season » Music
....................................................................................................................
001. The Strange Familiar ~ " Unwanted "
• Hanna pláče, Aria se ji snaží utišit. Emily myslí na Mayu.
....................................................................................................................
002. Jasmine Ash ~ " Pretty Little Thing Called Love "
• Aria a Hanna se snaží vytvořit profil pro Ariinu mamku.
....................................................................................................................
003. Moses Blue & Katy K ~ " I See You "
• Ella se setká s Ashley, která se dívá n aplakát na kterém je Alison.
....................................................................................................................
004. 8mm ~ " Life Is Good "
• Ella a Ashley jsou v Brew a mluví o randění.
....................................................................................................................
005. Bosshouse Music ~ " How Do I Make "
• ?
....................................................................................................................
006. Emily Jane White ~ " Black Silk "
• Emily je s Natem v Rosewood grillu a mluví o Maye.
....................................................................................................................
007. Ximena Sarinana ~ " Lies We Live In "
• Emily se sejde v Brew s Natem. Mluví o Mayně smrti.
....................................................................................................................

Pretty Little Liars » 3.05 That Girl is Poison » Promo & CZ překlad

27. června 2012 v 10:33 | Catheline |  Pretty Little Liars » 3rd Season » Promos

PŘÍŠTÍ ÚTERÝ, PERFEKTNÍ ČAS BÝT ZMÍTÁN LETNÍ NEJVĚTŠÍ ZÁHADOU

ZA DVA TÝDNY JE HANNA NA DNĚ

Hanna: Opustil mě.

JENNINO TAJEMSTVÍ JE VENKU

Emily: Co se stalo s předstíráním slepoty, protože je cíl.

NA ČÍ STRANĚ BUDE?

Aria: Co to kčertu dělá?

Emily: Pomozte mi někdo!

PRETTY LITTLE LIARS V ÚTERÝ JEN NA ABC FAMILY

Pretty little liars » 3.04 Birds of A Feather » Download

27. června 2012 v 10:31 | Catheline |  Pretty Little Liars » 3rd Season » Download
...........................................................................................................
Download video hdtv-x264-lol-mp4: uloz.to
Download Subtitles on hdtv-x264-lol: serialzone.cz
...........................................................................................................

Sasha Pieterse » Filmography

26. června 2012 v 16:45 | Catheline
Filmy
(2011) Geek Charming » Amy Loubalu
(2011) X-Men: První trída » Teenage Girl
(2007) Claire » Maggie Bannion
(2007) Good Luck Chuck » Goth Girl
(2007) The Air I Breathe » Young Sorrow
(2005) The Adventures of Sharkboy and Lavagirl 3-D » Marissa/Ice Princess


Seriály
(2010-2012) Pretty Little Liars » Alison DiLaurentis
(2011) Medium » 14-year old Marie
(2009-2010) Heroes » Amanda Strazzulla
(2009) Heroes: Slow Burn » Amanda Strazzulla
(2009) Without a Trace » Daphne Stevens
(2007) CSI: Miami » Beth Buckley
(2005) Dr. House » Andie
(2005) Wanted » Millie Rose
(2004) Stargate SG-1 » Grace
(2002) Family Affair » Buffy Davis

Další články


Kam dál