Červen 2012

Pretty little liars » 3.04 Birds of A Feather » Music

29. června 2012 v 13:07 | Catheline |  Pretty Little Liars » 3rd Season » Music
....................................................................................................................
001. The Strange Familiar ~ " Unwanted "
• Hanna pláče, Aria se ji snaží utišit. Emily myslí na Mayu.
....................................................................................................................
002. Jasmine Ash ~ " Pretty Little Thing Called Love "
• Aria a Hanna se snaží vytvořit profil pro Ariinu mamku.
....................................................................................................................
003. Moses Blue & Katy K ~ " I See You "
• Ella se setká s Ashley, která se dívá n aplakát na kterém je Alison.
....................................................................................................................
004. 8mm ~ " Life Is Good "
• Ella a Ashley jsou v Brew a mluví o randění.
....................................................................................................................
005. Bosshouse Music ~ " How Do I Make "
• ?
....................................................................................................................
006. Emily Jane White ~ " Black Silk "
• Emily je s Natem v Rosewood grillu a mluví o Maye.
....................................................................................................................
007. Ximena Sarinana ~ " Lies We Live In "
• Emily se sejde v Brew s Natem. Mluví o Mayně smrti.
....................................................................................................................

Pretty Little Liars » 3.05 That Girl is Poison » Promo & CZ překlad

27. června 2012 v 10:33 | Catheline |  Pretty Little Liars » 3rd Season » Promos

PŘÍŠTÍ ÚTERÝ, PERFEKTNÍ ČAS BÝT ZMÍTÁN LETNÍ NEJVĚTŠÍ ZÁHADOU

ZA DVA TÝDNY JE HANNA NA DNĚ

Hanna: Opustil mě.

JENNINO TAJEMSTVÍ JE VENKU

Emily: Co se stalo s předstíráním slepoty, protože je cíl.

NA ČÍ STRANĚ BUDE?

Aria: Co to kčertu dělá?

Emily: Pomozte mi někdo!

PRETTY LITTLE LIARS V ÚTERÝ JEN NA ABC FAMILY

Pretty little liars » 3.04 Birds of A Feather » Download

27. června 2012 v 10:31 | Catheline |  Pretty Little Liars » 3rd Season » Download
...........................................................................................................
Download video hdtv-x264-lol-mp4: uloz.to
Download Subtitles on hdtv-x264-lol: serialzone.cz
...........................................................................................................

Sasha Pieterse » Filmography

26. června 2012 v 16:45 | Catheline
Filmy
(2011) Geek Charming » Amy Loubalu
(2011) X-Men: První trída » Teenage Girl
(2007) Claire » Maggie Bannion
(2007) Good Luck Chuck » Goth Girl
(2007) The Air I Breathe » Young Sorrow
(2005) The Adventures of Sharkboy and Lavagirl 3-D » Marissa/Ice Princess


Seriály
(2010-2012) Pretty Little Liars » Alison DiLaurentis
(2011) Medium » 14-year old Marie
(2009-2010) Heroes » Amanda Strazzulla
(2009) Heroes: Slow Burn » Amanda Strazzulla
(2009) Without a Trace » Daphne Stevens
(2007) CSI: Miami » Beth Buckley
(2005) Dr. House » Andie
(2005) Wanted » Millie Rose
(2004) Stargate SG-1 » Grace
(2002) Family Affair » Buffy Davis

Shay Mitchell » Filmography

26. června 2012 v 16:31 | Catheline
Filmy
(2012) Just Yell Fire: Campus Life » Herself
(2011) 2011 MuchMusic Awards » Shay Mitchell
(2010) New Year's Bash 2011 » Shay Mitchell


Seriály
(2010-2012) Pretty Little Liars » Emily Fields
(2012) Good Morning America » Shay Mitchell
(2011) The Mo'Nique Show » Shay Mitchell
(2010) Teen Choice Awards 2010 » Shay Mitchell
(2010) Aaron Stone » Irina Webber
(2010) Rookie Blue » Cute Girl
(2010) Made in Hollywood: Teen Edition » Shay Mitchell
(2009) Degrassi: The Next Generation » Model

Troian Bellisario » Filmography

26. června 2012 v 16:00 | Catheline
Filmy
(2010) Peep World » Film Set P.A.
(2010) Consent » Amanda
(2009) Before the Cabin Burned Down » Meg
(2009) Intersect » Victoria
(2007) Archer House » Tatum
(2006) Unspoken » Jani
(1998) Billboard Dad » Kristen
(1988) Last Rites » Nuzo's Daughter
(2010) New Year's Bash 2011 » byla zde hostem


Seriály
(2010-2012) Pretty Little Liars » Spencer Hastings
(2005-2006) NCIS: Naval Criminal Investigative Service » Sarah McGee
(2002) First Monday » Kimberly Baron
(1998) JAG » Erin Terry
(1992) Tequila and Bonetti » Teresa Garcia
(1990) Quantum Leap » Teresa
(2012) Good Morning America » byla zde hostem
(2010) Teen Choice Awards 2010 » byla zde hostem
(2010) Made in Hollywood: Teen Edition » byla zde hostem

Keegan Allen: Pretty Little Liars Gets “Darker” & Fans Have Sway

26. června 2012 v 9:15 | Catheline |  Pretty Little Liars » 3rd Season » News
Třetí série Pretty little liars skočila přímo do napínavého světa Rosewoodu, nebyla ztracena ani vteřina aniž by se dělo nějaké vážné drama. Alisonino tělo bylo ukradeno, Melissa lže o ztrátě jejího dítěte a nová "A" je zvrácená jako vždy- ne-li více.

"Show bude temnější, než byla," řekl Keegan Hollyscoopu.

Také ujistil Hollyscoop, že tvůrci ví, co fanoušci chtějí a věnují tomu pozornost, teď víc než kdy jindy.

Řekl, že mnoho fanoušků doufalo v nějaké temné drama a "tvůrci odvedli úžasnou práci a stvořili příběh, který je reálný, a to je úžasné."

Hodně fanoušků bylo zklamaných, když odhalení totožnosti "A" na konci druhé série nenaplnilo jejich očekávání. Vypadá to, že fanoušci, kteří zůstali seriálu věrní, budou v této sérii odměněni mnoha zajímavými zvraty.

Pretty Little Liars » 3.03 Kingdom of the Blind » Music

25. června 2012 v 15:23 | Catheline |  Pretty Little Liars » 3rd Season » Music
....................................................................................................................
001. Trent Dabbs ~ " Better Off Now "
• Ezra a Ella jsou v obchodu s kávou a hovoří o Emilině testu.
....................................................................................................................
002. Yuna ~ " Favourite Thing "
• Hanna a Caleb mluví o lucasovi v obchodu s kávou.
....................................................................................................................
003. Janel Parrish ~ " In the Eye Abides the Heart "
• Mona si na konci epizody zpívá na posteli. Aria a Jenna hrají tuto píseň.
....................................................................................................................
004. Blind Pilot ~ " Keep You Right "
• Aria a Ezra si povídají v Ezrově bytě, Aria mu řekne, co Ella udělala s testem Emily.
....................................................................................................................
005. Amy Stroup ~ " Sabotage "
• Emily chce vědět proč Ezra vzal vinu na sebe. Ezra jí dá nový test.
....................................................................................................................

Pretty Little Liars » 3.02 Blood Is the New Black » Music

25. června 2012 v 14:45 | Catheline |  Pretty Little Liars » 3rd Season » Music
....................................................................................................................
001. Norah Jones ~ " Say Goodbye "
• Aria a Ezra si povídají v autě.
....................................................................................................................
002. Bosshouse Music ~ " Lean On Me "
• Emily se sejde s Ezrou kvůli doučování.
....................................................................................................................
003. Lianne Le Havas ~ " Gone "
• Toby je u Spencer doma, líbají se, pak příjde její mamka.
....................................................................................................................
004. Bosshouse Music ~ " To Have It All "
• Ezra a Emily se učí.
....................................................................................................................
005. Leagues ~ " Mind Games "
• Aria se sejde s Meredith, aby se jí omluvila.
....................................................................................................................

Pretty Little Liars » 3.01 It Happened "that night" » Music

24. června 2012 v 11:05 | Catheline |  Pretty Little Liars » 3rd Season » Music
....................................................................................................................
001. Jules Larson ~ " I Feel Alive "
• Aria a Ezra se baví o jejich výročí a pak se líbají v kuchyni.
....................................................................................................................
002. Twirl ~ " It Girl "
• Hanna nakupuje se svou mámou.
....................................................................................................................
003. Ben Rector ~ " Song For The Suburbs "
• Emily a Tobey si povídají v obchodu s kávou.
....................................................................................................................
004. Rachel Diggs ~ " Hands Of Time "
• Dívky se vracejí k autu, poté co byly v pokoji v Lost Woods Resort.
....................................................................................................................
005. Rihanna ~ " S&M "
• Na začátku epizody, dívky popíjejí u spencer doma a povídají si.
....................................................................................................................
006. Anya Marina ~ " Hot Button "
• Toby vyjde ze sprchy. Spencer a Toby se mazlí u Spencer v pokoji.
....................................................................................................................
007. Anya Marina ~ " Body knows best "
• Toby a Emily se sejdou v kavárně, povídají si o Jenně a o Tobyho bydlení.
....................................................................................................................

Pretty Little Liars » 3.06 The Remains Of The 'A' » Synopsis

22. června 2012 v 12:09 | Catheline |  Pretty Little Liars » 3rd Season » Synopsis

Lhářky jsou na lovu. To kam je lov zavede, je překvapením pro všechny. Po té, co dostaly hlavní klíč od Garretta, Hanna a Spencer se vydají na jejich samostatné mise. Hanna vidí perfektní příležitost, jak chytit "A", nebo alespoň vidět, kdo Garrettovi pomáhá ven. Ale její dokonalý plán se začne rychle rozpadat a Hanna bude frustrovaná a zoufalá. Spencer se pokouší zjistit význam klíče a získat Jasonovu pomoc při hledání. Mezitím, Emily si vybaví další kousek "té noci", který ji zavede k překvapivému podezřelému a Aria začne zkoumat Ezrův náhlý příliv peněz v hotovosti.

Pretty Little Liars » 3.06 The Remains Of The 'A' » Episode Stills

22. června 2012 v 11:48 | Catheline |  Pretty Little Liars » 3rd Season » Episode Stills
...........................................................................................................
Gallery Link:
Pretty little liars » 3rd Season » Episode Stills » 3.06 The Remains Of The 'A' {9x}
...........................................................................................................


Pretty little liars » 3.04 Birds of A Feather » Sneak Peek & CZ Překlad » 006

22. června 2012 v 11:38 | Catheline |  Pretty Little Liars » 3rd Season » Sneak Peeks

Jason: Myslela jste si, že se mi můžete pořád vyhýbat? ak můžete Garretta obhajovat?
Veronica Hastings: Nemluvme o tom tady.
Jason: Nevadí Vám, že zavraždil mou sestru?
Veronica Hastings: Podívej, chápu, že jsi naštvaný, ale tohle není vhodné místo.
Jason: Jen mi řekněte, proč to děláte.
Veronica Hastings: Každý si zaslouží obhajobu.
Jason: Jste si jistá, že je to jedinný důvod?
Veronica Hastings: Nech proces, prosesem, Jasone. Soustřeď se na svoji rodinu a na sebe.
Jason: Nebojte se, to dělám

Pretty little liars » 3.04 Birds of A Feather » Sneak Peek & CZ Překlad » 005

22. června 2012 v 11:31 | Catheline |  Pretty Little Liars » 3rd Season » Sneak Peeks

Hanna: ??
Caleb: Neboj se, vymyslím, jak mi poděkuješ později.
Caleb: Dobře, teď by jsi měla začít křičet, skákat a políbit mě. Co se děje?
Hanna: Zrovna jsem mluvila s Wrenem. Řekl mi, že Mona vyletěla poté, co jí navštívil nějaký kluk. A teď ji už nemůžu vidět. Opravdu. Asi Lukase zabiju!
Caleb: To nebyl Lucas. Byl jsem to já.
Hanna: Co? Proč by jsi tam šel beze mě?
Caleb: Protože jsem s ní požřeboval mluvit.
Hanna: O čem?
Caleb: O ničem. Moc. Opravdu. Řekl jsem jí, ať si s tebou přestane zahrávat.
Hanna: Zahrávat si se mnou?
Caleb: Jo. A než jsem se nadál, převracela stoly a chovala se jako posedlá.
Hanna: Mona je pod 24 hodinovým dohledem. Nedělá nic, čím by mi ubližovala.
Caleb: Ale ano, jen to nevidíš.
Hanna: Musíš věřit, že vím co dělám.
Caleb: Hanno, kdyby jsi každý den polykala pilulky, chtěla bys, abych se díval jinam?
Hanna: To není ta stejná věc.
Caleb: To je stejné!
Hanna: Wren si myslím, že je dobré, že sní mluvím.
Caleb: Proč by jsi tam byla s někým, koho sotva znáš a ne se mnou?
Hanna: Protože o tom s tébou nemůžu mluvit. Už sis n aMonu názor udělal.
Caleb: Wren neví všechno, co já. Ledaže mi něco neříkáš.
Hanna: Samozdřejmně, že ne.
Celeb: Tak se od Radley drž dál.
Hanna: Chápu, že se mi snažíš pomoct, ale nefunguje to. Tak se do toho už nepleť.

Pretty little liars » 3.04 Birds of A Feather » Sneak Peek & CZ Překlad » 004

22. června 2012 v 11:17 | Catheline |  Pretty Little Liars » 3rd Season » Sneak Peeks

Hanna: Proč se díváš na obrázky plešatých, tlustých můžů?
Aria: Hledám někoho pro moji mámu. Jen jsem si myslela, že může skusit online randění.
Hanna: Je rozvedená, ne zoufalá. Ty jsi tvojí mámě neřekla o tátovi a Meredith, že?
Aria: Myslela jsem, že to pro ni bude jednodušší slyšet, když i ona potká někoho jiného.
Hanna: Podívej, tvoje máma je kus, může někoho potka i normálně, nepotřebuje nějakého chlapa online.
Ashley Marin: Ahoj, holky.
Hanna: Ahoj, mami.
Aria: Ahoj.
Ashley Marin: Dobře, co nechcete abych viděla?
Hanna: Nic.
Ashley Marin: Už žádná tajemství, pamatujete?
Ashley Marin: Měla bych se bát?
Aria: Snažím se mámě najít chlapa.
Hanna: Hlavně někoho, kdo nevypadá jako tenhle.
Ashley Marin: Je hezký. Trochu.
Hanna: Mami.
Ashley Marin: Řekni své mámě, ať zkusí mademymate, je to mnohem lepší stránka.